logo-e-way

contact

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden om e-learning in te zetten of een website te laten maken voor jouw bedrijf of organisatie?
Neem dan contact ( ) met mij op!

contactgegevens

Patricia Heijmen
E-way Interactief
Paterserf 30A
6584 GB Molenhoek
06-38659115

K.v.K. nr.:30113945

LinkedIn Patricia Heijmen

 

patricia

Van 1990 tot 1998 werkte ik als bioloog (wetenschappelijk onderzoeker) aan de Universiteit van Utrecht.
n 1998 begon ik bij de faculteit Biologie van de Universiteit Utrecht met e-learning te ontwikkelen voor (medisch) biologie studenten. Daarna begon ik voor mijzelf en ontwikkelde als zelfstandig e-learning specialist online trainingen en presentaties voor zeer diverse doelgroepen: voor scholieren, verpleegkundigen, MBO studenten, medewerkers van een bank etc.

Ik vind het altijd een uitdaging om bij ingewikkelde processen, of moeilijke leerstof, leerzame en leuke interactieve leermodules te bedenken. Ook het omzetten van 'saaie' informatie of leerstof, naar een aansprekende interactieve training of presentatie geeft mij veel voldoening.
Tekenen en schilderen is mijn passie, vandaar dat je ook voor de illustraties bij mij terecht kunt!

Graag maak ik ook voor jouw organisatie een e-learning module waar de gebruikers echt iets van leren!!!
Zie mijn portfolio en demo's voor enkele voorbeelden.

De eerste website die ik maakte was voor mijn e-learning bedrijf en daarvoor gebruikte ik de tool Dreamweaver. Ik verdiepte mij later ook in Wordpress, HTML CSS en alles wat je tegenkomt bij het bouwen van websites. Daarna volgden er meerdere websites voor mijzelf en voor verschillende klanten. Ik kreeg er steeds meer plezier en ervaring in. Het is geweldig als het lukt om voor een klant een website helemaal naar wens en op maat te maken.
Zie mijn portfolio voor enkele voorbeelden.